Γκλόρια Πριβιλέτζιο / φωτο Νίκος Καρανικόλας

Η Γκλόρια Πριβιλέτζιο έκανε αισθητή την παρουσία της πριν ένα χρόνο όταν εξασφάλισε τη συμμετοχή της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Γκλόρια Πριβιλέτζιο / φωτο Νίκος Καρανικόλας

Από τότε η 30χρονη αποφάσισε να ρίξει το βάρος της στην προπόνηση και φαίνεται πως η απόφαση της την δικαίωσε. Η αθλήτρια τερμάτισε σήμερα στην 26η θέση του μαραθωνίου σε 2 ώρες 38.39, επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ, γεγονός που αποτελεί από μονό του επιτυχία.

Γκλόρια Πριβιλέτζιο / φωτο Νίκος Καρανικόλας

Η Πριβιλέτζιο πλεόν θα συνεχίσει την προετοιμασία της με στόχο τους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Γκλόρια Πριβιλέτζιο / φωτο Άγγελος Ζυμάρας

Η Ράνια Ρεμπούλη πήρε θέση εκκίνησης στον μαραθώνιο με στόχο να κυνηγήσει μια καλή επίδοση κι ένα καλύτερο πλασάρισμα. Η έμπειρη αθλήτρια τερμάτισε τελικά στην 36η θέση με  2.44.32, ωστόσο αναγκάστηκε για αρκετά χιλιόμετρα να τρέχει με ενόχοληση στο πόδι.

Ράνια Ρεμπούλη / φωτο Νίκος Καρανικόλας

Η έμπειρη αθλήτρια έκανε πληγή στο πέλμα από την τριβή κι ετσι υποχρεώθηκε να ρίξει το ρυθμό της και να μείνει μακριά από αυτό που μπορούσε να κάνει.

Ράνια Ρεμπούλη / φωτο Άγγελος Ζυμάρας
Ράνια Ρεμπούλη / φωτο Νίκος Καρανικόλας

Η Σόνια Τσεκίνη δεν πήρε τελικά θέση εκκίνησης, αφού τραυματίστηκε στο ζέσταμα.

“Ο αγώνας πήγε αρκετά καλά, μπορούσα να έχω πετύχει και μια επίδοση λίγο καλύτερη, ωστόσο στο 37ο χιλιόμετρο ένιωθα πως μένω από δυνάμεις. Εκέι προσπάθησα να διαχειριστώ περισσότερο το μυαλό μου. Τελικά κατάφερα να τερματίσω έχοντας κάνει ατομικό ρεκόρ. Είμαι πολύ χαρούμενη που έμεινα πειθαρχημένη στον αγώνα και πέτυχα το στόχο μου”, είπε η Πριβιλέτζιο μετά το τέλος του αγώνα.