Τρίτη, Ιούνιος 18, 2019

 

ΤΕΥΧΟΣ 25

Εξώφυλλο Μαρία Μπελιμπασάκη Συνεντεύξεις με Κρίστιαν Τέιλορ /  Σοφία Υφαντίδου. Κυριάκο Μηνά, Τόρι Φράνκλιν.
Αφιέρωμα: 7ος Ημι-Μαραθώνιος Αθήνας.
Αφιέρωμα: Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου Μπερμιγχαμ 2018

ΤΕΥΧΟΣ 24

Ο μαραθώνιος της Αθήνας μας πρόσφερε το εξώφυλλο του τεύχους και είναι ο δρομέας Κώστας Γκελαούζος που έκανε μία εξαιρετική κούρσα και έδωσε και μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Εξαιρετικές φωτογραφίες και παρουσίαση δρομέων που διακρίθηκαν στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός στην Ελλάδα. Η παρουσίαση του Κλειστού στο Μπέρμινγχαμ με την αποστολή που θα έχει το περιοδικό με το φωτογράφο Άγγελο Ζυμάρα και τον αρχισυντάκτη Τόλη Λελεκίδη.
Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος τρέχει στο βουνό και στην άσφαλτο πάντα με συνέπεια και με άψογο στυλ. Η Γλυκερία Τζιατζιά χτίζει το δικό της μύθο στους δρόμους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΤΕΥΧΟΣ 23

Ένα καταπληκτικό κείμενο από το Βασίλη Γεωργιώτη για τον κορυφαίο Γιουσέιν Μπόλτ και τη διαδρομή του. Εξώφυλλο ο Τζαμαικανός στην τελευταία του παράσταση στο Λονδίνο, όπως τον αποθανάτισε ο Άγγελος Ζυμάρας.

Στο Παγκόσμιο είχαμε πολλές συγκινήσεις και μεγάλες επιδόσεις. Εκτενές αφιέρωμα. Συνεντεύξεις με πρωταγωνιστές.
Ωραίες εικόνες από τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης και αφιέρωμα στο Μαραθώνιο της Αθήνας.
Συνταγές από τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και συμβουλές για σωστή ψυχολογία και ενδυνάμωση

ΤΕΥΧΟΣ 22

Το καλοκαιρινό τεύχος περιείχε όλο το κλειστό και τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που πρόσφερε εντυπωσιακές εικόνες από το κέντρο της πρωτεύουσας.
Συνεντεύξεις που συζητήθηκαν με τον προπονητής της Κατερίνας Στεφανίδη τον Μίτσελ Κρίερ και την Φαμπιάνα Μούρερ.
Η Βούλα Παπαχρήστου στο εξώφυλλο με τη μεγάλη της αντίπαλο και φίλη της Μαμόνα. Η αθλήτρια του Πομάσκι δεν έχει σκοπό να περιοριστεί μόνο σε ότι έχει πετύχει.
Πολλές εικόνες από όλα τις συναντήσεις Κλειστού εντός και εκτός Ελλάδας, με φωτογραφίες του Νίκου Καρανικόλα και Άγγελου Ζυμάρα.

Athletics Magazine ΤΕΥΧΟΣ 21

ΤΕΥΧΟΣ 21

Με εξώφυλλο τη Σούπερ Κατερίνα Στεφανίδη χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο το 21ο τεύχος του Athletics magazine είναι από τα πιο ολοκληρωμένα που έχουν τυπωθεί. Με πλούσια αφιερώματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες που ήταν διαπιστευμένος ο φωτογράφος του περιοδικού και photo editor Άγγελος Ζυμάρας, αλλά και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες με τον επίσης μοναδικό διαπιστευμένο φωτογράφο Νίκο Καρανικόλα.
Συνεντεύξεις με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο και το θρύλο του μαραθωνίου Αιγύπτιο Χαιλέ Γκεμπρεσελασιέ.
Εντυπωσιακές εικόνες απο το Μαραθώνιο της Αθήνας και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές αθλητές.

Athletics MagazineΤΕΥΧΟΣ 20

Εξώφυλλο στο 20ο επετειακό τεύχος η Βούλα Παπαχρήστου με το μετάλλιο της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου. Η αθλήτρια του τριπλούν μιλάει στον αρχισυντάκτη του περιοδικού Τόλη Λελεκίδη για την επιτυχία της, τους στόχους της και τις προοπτικές που έχει στο άθλημα.
Ο προπονητής της Γιώργος Πομάσκι παρουσιάζει τα χαρίσματα της αθλήτριας του σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη.
Υπέροχες εικόνες και αποστολές στη Ντόχα, Κωνσταντινούπολη, Πράγα, Ραμπάτ από τον φωτογράφο και photo editor του περιοδιοκού Άγγελο Ζυμάρα.

Athletics MagazineΤΕΥΧΟΣ 19

Αthletics Magazine. Η Νικόλ Κυριακοπούλου είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού με το μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Πεκίνο. Ανακηρύχθηκε και καλύτερη αθλήτρια από τον ΠΣΑΤ για το 2015.
Ωραίες εικόνες από τον Άγγελο Ζυμάρα και από την Πράγα με τους Έλληνες αθλητές να παλεύουν για διακρίσεις. Στην Αθήνα ο Νίκος Καρανικόλας φωτογραφίζει το μαραθώνιο που η WIND RUNNING TEAM κάνει πάλι τη διαφορά.
Ο Γύρος της Λίμνης των Ιωαννίνων και το Zagori Race μαζί με το Σέριφος Sunset race ταξιδεύουν μέσω του τεύχους σε διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα.

.

Athletics MagazineΤΕΥΧΟΣ 18

Αthletics Magazine. Σκυτάλη σε όλη την Ελλάδα με τα Street Relays. Αφιέρωμα και στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ζυρίχη.
Ωραίες εικόνες από το Τρέξε χωρίς Τερματισμό για καλό σκοπό μέσα στη ΔΕΘ που ήρθε να δημιουργήσει το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα στην Ελλάδα.
Συνεντεύξεις με το Χριστόφορο Μερούση νικητή του Κλασικού Μαραθωνίου και του Γιάννη Κουρκουρίκη πρεσβευτή των Relays που τρέχει παντού σε άσφαλτο και βουνά.

ΤΕΥΧΟΣ 17

Αthletics Magazine. Πολυσέλιδο αφιέρωμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Μόσχα όπου ήταν οι απεσταλμένοι του περιοδικού. Ωραίες εικόνες και από τις Σπέτσες με το φωτογράφο Νίκο Καρανικόλα να ξεπερνάει τον εαυτό του.
Αφιέρωμα και στο δρομικό πάρτυ του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου της Θεσσαλονίκης, όπως και στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

ΤΕΥΧΟΣ 16

 

Αthletics Magazine. Μεγάλο αφιέρωμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου όπου ήταν διαπιστευμένοι ο Λευθέρης Πλακίδας διευθυντής του περιοδικού και ο φωτογράφος Άγγελος Ζυμάρας.
Ο Usain Bolt εξώφυλλο με μία χαρακτηριστική εικόνα απο πανηγυρισμό του. Το Spetses mini marathon μπαίνει στο χάρτη των αγώνων χάρη στην προσθήκη του κολυμβητικού αγώνα. Στη Θεσσαλονίκη ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος γίνεται πραγματικότητα.

ΤΕΥΧΟΣ 15

 

Αthletics Magazine. Η Σάλι Πήρσον υπερπηδά το εμπόδιο στο εξώφυλλο και όλο το τεύχος γεμίζει με τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο σε όλα τα αγωνίσματα στίβου για το 2011.
Αφιέρωμα στο Μάκη Κορκίζογλου το μεγάλο δεκαθλητή και στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
Ο Άγγελος Ζυμάρας ήταν στο GALA της IAAF και δημιούργησε εικόνες συλλεκτικές.

ΤΕΥΧΟΣ 14

 

Αthletics Magazine. Ο Κώστας Φιλιππίδης στο εξώφυλλο πανηγυρίζει και δικαίως. Ένας μεγάλος αθλητής ξεκινάει μία σειρά διακρίσεων και μιλάει στο περιοδικό για τις επιτυχίες του. Τρία κορίτσια στο τριπλούν.
Πέρρα, Παπαχρήστου και Πανέτα. Αφιέρωμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.
Στις Σπέτσες με βροχή δίνεται η εκκίνηση για μία διοργάνωση που θα γιγαντωθεί τα επόμενα χρόνια. Ο Νίκος Καρανικόλας φωτογραφίζει τις προσπάθειες των δρομέων και δίνει ωραίες εικόνες που θα συζητηθούν.

ΤΕΥΧΟΣ 13

 

Αthletics Magazine. Με εξώφυλλο το Γάλλο άλτη τριπλούν το Tamgho και αφιέρωμα στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Κλειστού στίβου του Παρισιού είναι το τεύχος που έχει και μία αποκαλυπτική συνένετυξη της Ισιμπάγιεβα.

Η πρώτη εμφάνιση της WIND RUNNING TEAM στη Θεσσαλονίκη και στο μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος είναι η αρχή μίας διαδρομής με συνεχή ανάπτυξη του δρομικού κινήματος. Από τους συλλόγους αφιερωμα στον Ευβοικό

ΤΕΥΧΟΣ 12

 

Αthletics Magazine. Με εξώφυλλο μία υπέροχη ασπρόμαυρη φωτογραφία του Άγγελου Ζυμάρα με την Ισινμπάγιεβα να συμμετέχει στο Επί Κοντώ στο Καυτατζόγλειο.

Μία ωραία ιστορία για τα χιλιόμετρα του μαραθωνίου από το Βασίλη Γεωργιώτη, παρουσίαση του Αλέξανδρειου Δρόμου που ήταν και ο τελευταίος που έγινε εκείνη τη χρονιά στη Θεσσαλονίκη. Συνεντεύξεις του Κώστα Νακόπουλου, Σπύρου Λεμπέση.

ΤΕΥΧΟΣ 11

 

Αthletics Magazine. Ο Usain BOLT ήταν εξώφυλλο και δικαιωματικά μια και είχε σαρώσει τα χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βερολίνο και μετά στη Θεσσαλονίκη γέμισε μόνος του το Καυτατζόγλειο στον Παγκόσμιο Τελικό του Στίβου.

Ο Τζαμαικανός είχε την τιμητική του με ωραίες φωτογραφίες και οι αποστολές του περιοδικού μετά το Κάουνας της Λιθουανίας για το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Νέων κάτω των 23 ετών συνεχίστηκαν και στο Βερολίνο και σε όλα τα τοπικά πρωταθλήματα στην Ελλάδα.

ΤΕΥΧΟΣ 10

 

Αthletics Magazine. Η Γέλενα Ισινμπάγιεβα ανακηρύχθηκε καλύτερη αθλήτρια από την IAAF για το 2008 και κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού.Με νέο αρχιπροπονητή το Στέργιο Τσιφτσόγλου αποφάσισε να πορευτεί ο ΣΕΓΑΣ.

Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου συναντά τη Βάσω Βάββα και της προτείνει διατροφικές συνήθειες για μεγάλες επιδόσεις.

Ο Τόλης Λελεκίδης παρουσιάζει το θαύμα της σφαιροβολίας το Δημήτρη Κουτσούκη με τη μεγάλη διαδρομή στο αγώνισμα.

ΤΕΥΧΟΣ 09

 

Αthletics Magazine. Στο Πεκίνο οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν μία εμπειρία μοναδική. Το Athletics είχε το διευθυντή του περιοδικού Λευθέρη Πλακίδα διαπιστευμένο δημοσιογράφο και κάλυψε όλη την αγωνιστική δραστηριότητα. Υπήρχε το πρόβλημα του ντόπινγκ με τη Φανή Χαλκειά να διαμαρτύρεται για παγκόσμια συνομωσία εις βάρος της, αλλά η δίχρονη τιμωρία της την οδήγησε τελικά στο να εγκαταλείψει οριστικά τον πρωταθλητισμό.

ΤΕΥΧΟΣ 08

 

Αthletics Magazine. Εξώφυλλο πάλι η Πηγή Δεβετζή λίγο πριν πάρει το μετάλλιο στο Πεκίνο.

Αποστολή το Athletiics στους Ολυμπιακούς Αγώνες με διαπιστευμένο δημοσιογράφο το διευθυντή του περιοδικού Λευθέρη Πλακίδα.

Αφιέρωμα στον Ολυμπιακό τον ιστορικό σύλλογο του στίβου με τα πολλά πρωταθλήματα.

Η WIND μπαίνει δυναμικά στο περιοδικό.

ΤΕΥΧΟΣ 07

 

Αthletics Magazine. Η Blianka Vlasic στη Θεσσαλονίκη έκανε ωραία εμφάνιση και φωτογράφηθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού απο τον Άγγελο Ζυμάρα.

Αφιέρωμα στον Ηρακλή για τα 100 χρόνια του συλλόγου.
Απο το πρώτο τεύχος ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου συναντά γνωστούς αθλητές και τους φτιάχνει την αγαπημένη τους συνταγή.
Ο Βασίλης Γεωργιώτης γράφει Ολυμπιακές Ιστορίες και θυμίζει πρόσωπα που έμειναν στην ιστορία.Η Cosmote συνεχίζει να είναι ο μεγάλος χορηγός του περιοδικού.

ΤΕΥΧΟΣ 06

 

Αthletics Magazine. Με εξώφυλλο μία απίθανη φωτογραφία του Άγγελου Ζυμάρα της Σερβίδας Σπάνοβιτς και με πολλά θέματα από την επαρχία.

Αφιέρωμα στην Ολυμπιάδα Κομοτηνής, στο Κλειστό της Βαλένθια, στον Κώστα Μπανιώτη. Αφιέρωμα και στ ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής, αλλά και στο Δημήτρη Σούλα τον καθηγητή των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων.

Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Τόλης Λελεκίδης επιμελήθηκε ένα ωραίο κομμάτι για το Σπύρο Ανδριόπουλο τον κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ στο μαραθώνιο.

ΤΕΥΧΟΣ 05

 

Αthletics Magazine. Με αφιέρωμα στον Κλασικό Μαραθώνιο που ακόμη είναι υπόθεση των ξένων δρομέων. Πολλοί λίγοι Έλληνες συμμετέχουν. Ο Φίλιππος Βεροίας με συμμετοχή στους πρώτους συλλόγους της χώρας κάνει πολύ καλή δουλειά στις μικρές ηλικίες.

Ο Φώτης Κατσίκας προπονητής σύμβολο για το επί κοντώ δείχνει τα μυστικά του στο σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου για να πάρει μία συνταγή για κρέμα καραμελέ.

Ο Σάββας Πανάβογλου μετά την καριέρα του ως δισκοβόλος προσφέρει υπηρεσίες στον αθλητισμό ως χειροπράκτης – φυσιοθεραπευτής.

ΤΕΥΧΟΣ 04

 

Αthletics Magazine.Ο Περικλής Ιακωβάκης εξώφυλλο και η συνέντευξη του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή συζητιέται για πολύ καιρό. Δεσμεύτηκε για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Για ανανέωση προσώπων. Στη συνέντευξη όμως μόνο όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια.

Έρχεται το Παγκόσμιο στην Οσάκα και το αφιέρωμα είναι κατατοπιστικό και πολυσέλιδο. Ο Κώστας Νακόπουλος απο τις πρώτες φορές που φιλοξενήθηκε στο περιοδικό. Συνέντευκη και του Κώστα Δουβαλίδη. Αφιέρωμα στο ΓΣ Ιωαννίνων και στους έξι πιο γνωστούς αθλητικούς συντάκτες που είχαν συνδεθεί με τον Κλασικό Αθλητισμό.

ΤΕΥΧΟΣ 03

 

Αthletics Magazine. Ο Λούης Τσάτουμας με το εξωπραγματικό 8.66 γίνεται εξώφυλλο και στους συλλόγους υπάρχει αφιέρωμα στον

Αρχέλαο Κατερίνης και στα Ελληνικά Μίτινγκ (Παπαφλέσσεια, Βενιζέλεια, Πανελλήνιο πρώτάθλημα).

Αποστολή στη Δράμα του περιοδικού και συνέντευξη με τη

Σταυρούλα Κωνσταντινίδου, προπονήτρια της κόρης της που μεγαλουργούσε τότε της Ελένη Λευκοπούλου, αλλά και της Φωτεινής που ερχόταν με φόρα ως μικρότερη.

ΤΕΥΧΟΣ 02

 

Αthletics Magazine. Η Πηγή Δεβετζή σε μία φωτογράφιση με τον Άγγελο Ζυμάρα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Συνέντευξη με τον αλησμόνητο και αδικοχαμένο Κώστα Σπανίδη. Αφιέρωμα στο σύλλογο της Φιλοθέης. Το “εμπόδιο” ωραίο κείμενο του Περικλή Μακρή με αφορμή τα εμπόδια του στίβου.

Αρθογράφοι ο εν ενεργεία πρωταθλητής Περικλής Ιακωβάκης, ο δημοσιογράφος Τάσος Παπαχρήστου, ο Γιάννης Νικολάου διευθυντής τύπου και επικοινωνίας της IAAF από το Μονακό.

ΤΕΥΧΟΣ 01

 

Αthletics Magazine. Με φωτογράφιση εξωφύλλου που θύμιζε life style περιοδικά και τη Χριστίνα Χαντζή πιο όμορφη από ποτέ, ξεκίνησε το ταξίδι του Athletics τον Απρίλιο του 2007. Πρόσωπα της εποχής ήταν ο Λούης Τσάτουμας που είχε πάρει ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Αφιέρωμα στον Ελευθέριο Βενιζέλο τον καλύτερο σύλλογο της επαρχίας. Μεγάλος χορηγός του Στίβου ήταν τότε η Cosmote. Με πολλά αφιερώματα σε νέους αθλητές που αργότερα θα έπαιρναν μετάλλια και διακρίσεις.