Με τη δύναμη που προσφέρουν τα προιόντα της Arla Protein έτρεξαν 18.000 δρομείς στο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης που για έβδομη χρονιά φώτισε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και πρόσφερε μεγάλες συγκινήσεις σε όσους συμμετείχαν και στους χιλιάδες που βγήκαν στους δρόμους για να τους απολαύσουν και να τους ενισχύσουν.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Arla Ptotein ήταν χορηγός στο μεγαλύτερο αγώνα Ημιμαραθωνίου δρόμου στην Ελλάδα και θα είναι και για την επόμενη χρονιά, για το 2019, όπως δήλωσε η Γενική διευθύντρια της Arla Άντζελα Κοτρώτσιου.

Κατέκτησε μάλιστα και μία θέση στο βάθρο των νικητών με τον Γιώργο Σταμούλη που τερμάτισε στην τρίτη θέση στα 5 χιλιόμετρα. Στις δηλώσεις του μάλιστα στην ΕΡΤ3 (που κάλυπτε ζωντανά τη διοργάνωση) ο αθλητής της Arla Protein, μετά τον αγώνα επισήμανε ότι η διαδρομή ήταν εξαιρετική και τον βοήθησε να κάνει αυτήν την κούρσα, όπως και ο κόσμος που τον επευφημούσε στα τελευταία μέτρα. Αλλά και το χορηγό του το Arla Ptotein. Ήταν πολύ δυνατός ο τερματισμός με τρεις δρομείς να διεκδικούν την τρίτη θέση, την οποία κατέκτησε σχεδόν πάνω στο νήμα ο 20χρόνος Γιώργος Σταμούλης.

Η πολυπληθής ομάδα της Arla Protein Running Team ξεπέρασε τους 100 δρομείς, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Τρίαθλο Γρηγόρης Σουβατζόγλου, ο κολυμβητής Δημήτρης Κουλούρης, ο τριαθλητής Θάνος Δημάκης, η κολυμβήτρια Στέλλα Αλεξανδρίδου και ο διάσημος σεφ και μαραθωνοδρόμος Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Αλλά και πολλοί ακόμη που έτρεξαν και στους δύο αγώνες με τη φανέλα της Arla Protein και χάρηκαν τις δύο διαδρομές.

Από το χώρο στη ΔΕΘ που έγιναν οι εγγραφές, αλλά και στον τερματισμό με το περίπτερο που είχε στήσει, πρόσφερε τη δυνατότητα να γευτούν όλοι οι συμμετέχοντες τα προιόντα της Arla Protein.