Αρχική Δελτια Τυπου Ο ΦΣ Καλλιθέας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Ο ΦΣ Καλλιθέας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των καλύτερων αθλητών και την κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλαθλητικού Συλλόγου στην Καλλιθέα, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018. Παραβρέθηκαν ο πρέσβης της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ.Jan Bondy, ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, ο δήμαρχος Μυκόνου Κώστας Κουκάς, ο αντιδήμαρχος Βριλησσίων Κώστας Βαφειάδης, πλήθος πρωταθλητών, προπονητών, γονιών και εθελοντών και κορυφαίοι αθλητικοί παράγοντες του στίβου, του τένις, του τριάθλου  και του δρομικού κινήματος.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΦΣ Καλλιθέας, παρουσία του πρέσβη της Τσεχικής Δημοκρατίας, Γιάν Μπόντι

Ο πρόεδρος του συλλόγου και αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος στην ομιλία του καλωσόρισε στην οικογένεια του Φιλαθλητικού, που φέτος κλείνει 28 χρόνια αθλητικής δραστηριότητας, όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους γονείς και τους εθελοντές των τμημάτων στίβου, τένις και ρυθμικής γυμναστικής, καθώς και τους δρομείς των αγώνων Κallithea RUN και Kallithea Night Run.

Ο Παναγιώτης Δημάκος με τις αδελφές Κλέλια και Άννυ Πανταζή και την Τσάκαλου

Ειδική βράβευση απονεμήθηκε προς: τον κ. πρέσβη της Τσεχικής Δημοκρατίας κ. Jan Bondy για την «αδελφοποίηση» των αγώνων Κallithea Run  2018 και των 10km Grand Prix της Πράγας που κατέχει το Golden Label  της IAAF.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως θα συμμετάσχει στη διοργάνωση της Καλλιθέας που θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου με εκκίνηση στην πλατεία Δαβάκη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε και χορός από αθλήτριες του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του συλλόγου

Επίσης, στο δήμαρχο Μυκόνου κ. Κωνσταντίνο Κουκά για  τη συμβολή του στο δρομικό κίνημα των Κυκλάδων, καθώς και σε συντελεστές και χορηγούς του 2oυ Kallithea Night Run που έκανε ρεκόρ συμμετοχών νυχτερινού αγώνα σε δημόσιο δρόμο.

Ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς

Ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος δεσμεύτηκε πως ο δήμος Καλλιθέας θα είναι υποστηρικτής της προσπάθειας του συλλόγου για τη διοργάνωση του διεθνούς μίτινγκ αλμάτων που θα πραγματοποιηθεί 26 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας αλλά και του 1ου ημιμαραθωνίου 23 Σεπτεμβρίου, για πρώτη φορά στην Καλλιθέα.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου χαιρέτισε την εκδήλωση και τους αθλητές και δρομείς κι ανακοίνωσε το νέο αθλητικό δρώμενο στην πόλη του με τη συμμετοχή όλων.

Οι αθλήτριες της Άννυς και Κλέλιας Πανταζή του τμήματος της Ρυθμικής Γυμναστικής με τα υπέροχα προγράμματα τους επί σκηνής, έκλεψαν για μια ακόμη φορά την παράσταση στην πρώτη μας εκδήλωση για το καλωσόρισμα της νέας αθλητικής χρονιάς. Ενώ οι μικροί πρωταγωνιστές του τμήματος τένις και οι αυριανοί πρωταθλητές-τριες του στίβου βραβεύτηκαν για τις προσπάθειες και τις επιδόσεις τους. Τα κορίτσια της Ρυθμικής μας για την 1η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο Ensemble, αλλά και οι ατομικές διακρίσεις και οι συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα.

Το πρώτο αθλητικό ραντεβού είναι στην πλατεία Δαβάκη για το διεθνή αγώνα Kallithea Run 2018 την 1η Απριλίου 2018 με δρομείς που δηλώνουν συμμετοχή στο site της διοργάνωσης στα 5 και 10 km οι δρομείς και αθλητές, αλλά και στα 2,5 km.