Με τις πρωτιές του Κώστα Γκελαούζου στο Μαραθώνιο της Αθήνας και του Γιώργου Σταμούλη στο 5άρι, η Arla Protein Running Team τίμησε για δεύτερη χρονιά τη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση στην Ελλάδα.

Κώστας Γκελαούζος / φωτο Άγγελος Ζυμάρας
Με εντυπωσιακό τρόπο τα μέλη της σε όλους τους αγώνες κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να κάνουν όλοι ατομικά ρεκόρ.
Εκτός απο τους δύο μεγάλους αθλητές με τις εξαιρετικές επιδόσεις και τα χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες τους, ακολουθήσαν και ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου, ο Θάνος Δημάκης, ο Δημήτρης Κουλούρης, η Στέλλα Αλεξανδρίδου, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.
Θάνος Δημάκης / φωτο Νίκος Καρανικόλας
Γρηγόρης Σουβατζόγλου / φωτο Νίκος Καρανικόλας
Αλέξανδρος Παπανδρέου / φωτο Άγγελος Ζυμάρας

Από τα 10 χιλιόμετρα το πρωι, το Μαραθώνιο, το 5άρι το απογευματινό γέμισαν οι δρόμοι με αθλητές που φορούσαν τη φανέλα της Arla Protein Running Team.

Ο Κώστας Γκελαούζος για την επιτυχία του τόνισε “Ήταν γρήγορος αγώνας με γρήγορα περάσματα. Ήμουν σε καλή κατάσταση και άντεξα. Συγχαρητήρια στους συναθλητές μου. Ήταν ωραία κούρσα, εγώ πήγα δυνατά, όλα μέσα που λέμε. Μετά το 10ο χιλιόμετρο αποσπάστηκα, με έπιασαν οι αντίπαλοί μου στο 20ο χιλιόμετρο περίπου και ξέφυγα πάλι στο 27ο χιλιόμετρο. Είμαι ευχαριστημένος όχι μόνο για τη δεύτερη νίκη μου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, αλλά και για το ότι βελτίωσα το ατομικό μου ρεκόρ. Τώρα ξεκούραση και θα προετοιμαστώ για να τρέξω μαραθώνιο την άνοιξη”.