Ο Μαραθώνιος της Ρόδου μετατρέπεται σε ένα αθλητικό και κοινωνικό γεγονός για τα Δωδεκάνησα και την Ελλάδα και αποκτά μεγαλύτερη αίγλη όσο περνούν τα χρόνια.

Χθες η οργανωτική επιτροπή του αγώνα ανακοίνωσε πως το animated video που δημιουργήθηκε για τον φετινό Μαραθώνιο κέρδισε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Branded Entertainment – Commercials 2018.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός, διοργανώνεται για 13 συνεχόμενα χρόνια και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους διεθνώς για τον κλάδο του marketing και της επικοινωνίας και τα φετινά W3 awards συγκέντρωσαν πάνω από 5.000 συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

Όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό, η μέρα διεξαγωγής του 6ου Διεθνή Μαραθωνίου είναι η 14η Απριλίου 2019 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή στην ιστοσελίδα του αγώνα rhodesmarathon.gr για τις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 10 χλμ. και των 5 χλμ..

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.