Μία υπέροχη μέρα για τον αθλητισμό και το τρέξιμο έζησαν οι εκατοντάδες συμμετέχοντες και θεατές, με τον τεράστιο συμβολισμό του Τρέχουμε μαζί. Το Run Together στη Θεσσαλονίκη υλοποίηθηκε με τεράστια επιτυχία και άπειρα χαμόγελα. Με θετική ενέργεια, κέφι και πολύ χαρά από όλους. Σε μία εξαιρετική και ασφαλή διαδρομή μέσα στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με την αιγίδα της αντιδημαρχίας αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και για την ενίσχυση του δημοτικού βρεφοκομείου Άγιος Στυλιανός. Στην Κεντρική Είσοδο της ΔΕΘ δόθηκε η εκκίνηση από τον αντιδήμαρχο αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη και ξεχύθηκαν οι δρομείς στη διαδρομή. Ο ήλιος και η καλή μέρα ενίσχυσε την καλή διοργάνωση. Η ιδέα είναι το τρέχουμε μαζί και σε ζευγάρια. Με τις ωραίες εικόνες που δημιούργησε ο κορυφαίος Έλληνας φωτογράφος Άγγελος Ζυμάρας να είναι το καλύτερο αναμνηστικό από έναν αγώνα με πολλούς συμβολισμούς. Μόνο μαζί μπορούμε να κάνουμε μεγαλύτερο. Μόνο μαζί τρέχοντας κυριολεκτικά και μεταφορικά μπορούμε να πάμε πιο μακριά. Μόνος σου μπορείς να τρέχεις πιο γρήγορα, αλλά μαζί με τον αγαπημένο σου, μπορείς να φτάσεις πιο μακριά και να κάνεις περισσότερα. 

Run Together / Θεσσαλονικη 2019

Με σημείο εκκίνησης και τερματισμού στη νότια πύλη της ΔΕΘ Helexpo, με φόντο τον Λευκό Πύργο και το ιστορικό κτίριο της ΧΑΝΘ, πάνω από 750 δρομείς έτρεξαν σε ζευγάρια, παρακίνησαν ο ένας τον άλλον και απόλαυσαν μια υπέροχη διαδρομή εντός της Διεθνούς Έκθεσης, σε ένα από τα πιο συμβολικά σημεία της πόλης.

Το RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης ανέδειξε και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του, διότι όλα τα έσοδα θα δοθούν για την στήριξη του δημοτικού βρεφοκομείου “Άγιος Στυλιανός”.

Run Together / Θεσσαλονικη 2019

Μικροί και μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες, έλαβαν θέση και απόλαυσαν τις τρεις διαδρομές που είχαν οριστεί, 3 και 6 χιλιομέτρων για τα ζευγάρια και 500 μέτρων για τα μικρά παιδιά, υπό τους ήχους εξαιρετικής μουσικής καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Η Ειρήνη Μιχάλα, πρωταθλήτρια στις μεγάλες αποστάσεις, έτρεξε μαζί με τον εκπρόσωπο της SauconyΦώτη Γιακαμόζη και μετά τον αγώνα  δήλωσε: “Σκοπός δεν ήταν να πάω γρήγορα σήμερα, αλλά να τρέξουμε μαζί… Πέρασα υπέροχα και νομίζω ότι όλοι συμμετείχαν το ευχαριστήθηκαν”.

Run Together / Θεσσαλονικη 2019

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης υπογράμμισε: “Ξεκίνησε στον χώρο της ΔΕΘ μια καινούρια διοργάνωση για τη Θεσσαλονίκη. Έλειπε από τα τελευταία χρόνια μια τέτοια διοργάνωση από την πόλη. Διαλέξαμε το ζευγάρι μας, το ταίρι μας και τρέξαμε μαζί. Θα ευχηθώ το Run Together να συνεχιστεί για χρόνια, γιατί η πόλη έχει ανάγκη από δρομικές διοργανώσεις”.

Run Together / Θεσσαλονικη 2019

Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της Saucony, Γιώργος Τριανταφυλλίδης επεσήμανε: “Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση. Πέντε χρόνια πριν ξεκινήσαμε με την Intersport μια πρωτοποριακή ιδέα για εκείνα τα χρόνια. Πολλοί έλεγαν ότι το τρέξιμο είναι μοναχικό άθλημα, αλλά εμείς δεν το πιστεύαμε αυτό. Είναι πολύ όμορφο να τρέχεις με τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη, τον πατέρα σου, το ταίρι σου… Πάει εξαιρετικά το εγχείρημα στην Αθήνα και ήρθε η ώρα με πολύ μεγάλη μας χαρά να το φέρουμε στη Θεσσαλονίκη. Ο καιρός ήταν ιδανικός, ο κόσμος αγκάλιασε το RUN TOGETHER THESSALONIKI, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου. Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν για το φετινό event και του χρόνου θα τα πάμε ακόμα καλύτερα. Σημασία έχει να τρέξουμε μαζί, να τερματίσουμε μαζί. Δεν έχει σημασία ο χρόνος, αλλά θέλουμε να παρακινήσουμε τον κόσμο να τρέξει”.

Run Together / Θεσσαλονικη 2019

Τη διοργάνωση στήριξαν με μαζική παρουσία τα μέλη του ΣΕΕΔΑ (Σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών). Η πρόεδρος του συλλόγου, Ραμπέα Ιατρίδου τόνισε πως “τερματίσαμε χέρι χέρι με την Ελένη Ποιμενίδου, γιατί αυτός είναι ο σκοπός της διοργάνωσης, να τρέξουμε μαζί, να τερματίσουμε μαζί. Γι’ αυτό τα ζευγάρια μας ήταν άνδρας – γυναίκα, νέος – λίγο μεγαλύτερος, εν ενεργεία – βετεράνος, ώστε να μπορέσουμε μέσα από αυτούς τους συνδυασμούς να αναδείξουμε το πνεύμα και το νόημα της διοργάνωσης”.

Run Together / Θεσσαλονικη 2019

Τα μέλη του ΣΕΕΔΑ που συμμετείχαν ήταν οι Ειρήνη Βοσκοπούλου, Ναυσικά Σταυρίδου, Γεωργία Ιντζέ, Ελένη Ποιμενίδου, Νίνα Τσαμπάζη, Γιώργος Τσιγάρας, Τάσος Καραβανάς, Νίκος Στεργιάνης.

Run Together / Θεσσαλονικη 2019

Η προθέρμανση των δρομέων έγινε από την ομάδα του έμπειρου γυμναστή Γιώργου Χρυσάφη του γυμναστηρίου Proponisis, ενώ μετά το τέλος του αγώνα οι δρομείς έκαναν αποθεραπεία υπό τις οδηγίες της ομάδας των γυμναστηρίων Elixir του Αλέξη Αλεξιάδη

Στο χώρο του τερματισμού όλοι όσοι βρέθηκαν στη ΔΕΘ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα τεχνολογία “EVERUN” της SAUCONY αλλά και να απολαύσουν ΔΩΡΕΑΝ την εξειδικευμένη υπηρεσία της INTERSPORT, INTERSPORT Footscan, προκειμένου να μάθουν τη μορφολογία του πέλματός σας. 

Ενώ για την αναπλήρωση της ενέργειας των δρομέων φρόντισαν το almora PLUS, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος, η DOLE με μπανάνες και φυσικά η Arla Protein με τα εξειδικευμένα πρωτεϊνικά προϊόντα της με έξτρα πρωτεινή από ορό γάλακτος.

Το RUN TOGETHER THESSALONIKI έγραψε ιστορία και πλέον ετοιμάζεται για τη διοργάνωση που θα γίνει στο ΟΑΚΑ τον Οκτώβριο, πριν επιστρέψει ξανά στη Θεσσαλονίκη την Άνοιξη του 2020. 

Χορηγοί της διοργάνωσης η EUROBANKτα ΙΚΕΑ, η Counterpain, το almora PLUS και η Arla Protein, Υποστηρικτές το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκοςη DOLEη AVANCE Rent A Car, η Lifeguard Hellas, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και το Brothers in Law, τα ξενοδοχεία Porto Palace και Vergina Hotel.

Run Together / Θεσσαλονικη 2019

Χορηγοί Επικοινωνίας η ΕΡΤ3, η COSMOTE TV, το TV100, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Ράδιο ΘεσσαλονίκηArena FMΕρωτικός FM102fm95,8fm και FM100.

Για περισσότερες πληροφορίες

site: www.runtogether.gr

facebook:web.facebook.com/RunTogetherGR/

instagram: www.instagram.com/runtogethergr/