Νίκες παντού για την Arla PROTEIN στο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος στη Θεσσαλονίκη. Στον αγωνιστικό τομέα με τις πρωτιές του Κώστα Γκελαούζου στα 10 χιλιόμετρα που πέτυχε ένα εξαιρετικό χρόνο με 30.04. 
Χαρούμενος για την πρωτιά και την επίδοση δήλωσε ο καλύτερος Έλληνας μαραθωνοδρόμος. «Ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας, που με βοηθά πολύ στην προετοιμασία μου για τους Μαραθωνίους που θα τρέξω στην συνέχεια. Η διαδρομή των 10 χιλιομέτρων αποδείχθηκε ιδανική για μένα σε αυτή τη φάση που ήθελα μία γρήγορη κούρσα και ήταν μία ευχάριστη εμπειρία. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Ευχαριστώ την Arla PROTEIN που στηρίζει την προσπάθεια μου για να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο που είναι ο μεγάλος μου στόχος.».

Κώστας Γκελαούζος / φωτο Αγγελος Ζυμάρας

Με την επικράτηση στο 5άρι της Ζωής Ανδρικοπούλου με 17.50 που ήταν χαρούμενη γιατί τα έδωσε όλα “Είχε κόντρα αέρα στο τέλος και με δυσκόλεψε λίγο, αλλά ήθελα να κερδίσω και να κάνω κάτω από 18 λεπτά. Είμαι χαρούμενη που μπορώ να τρέχω σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις με τόσο κόσμο να μας χειροκροτεί και να μας επευφημεί. Είναι σημαντικό που έχουμε στήριξη από τον κόσμο και από το χορηγό μου την Arla PROTEIN”.

Ζωή Ανδρικοπούλου / φωτο Αγγελος Ζυμάρας

 Στα πέντε χιλιόμετρα και η δεύτερη αθλήτρια ήταν η Κωσταντίνα Γιαννοπούλου επίσης της Arla PROTEIN Running Team με 18.14. “Είχα κάποιες ενοχλήσεις με το στομάχι μου, αλλά δεν τις αφήσα να με επηρεάσουν και έκανα την κούρσα όπως χρειαζόταν για να πάρω τη δεύτερη θέση. Η Θεσσαλονίκη προσφέρει για μας που τρέχουμε το μεσημέρι και έχει τόσο κόσμο μια υπέροχη αίσθηση με τόσο κόσμο να μας βλέπει. Χαίρομαι να συμμετέχω και να πηγαίνω καλά για να δικαιώνω το χορηγό μου την Arla PROTEIN που πιστεύει σε μένα και με στηρίζει.

Κωσταντίνα Γιαννοπούλου / φωτο Αγγελος Ζυμάρας
Ντενίζ Δημάκη / φωτο Αγγελος Ζυμάρας

Αλλά και με την εξαιρετική Ντενίζ Δημάκη την καλύτερη Ελληνίδα Τριαθλήτρια που πήρε την πέμπτη θέση στο 10άρι. “Για μένα ο αγώνας ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για δυνατή κούρσα. Είναι απόλαυση να μπορείς να τρέχεις στη μεγαλύτερη διοργάνωση στη Βόρεια Ελλάδα και να πηγαίνεις τόσο καλά. Οι αγώνες για μένα είναι η ζωή μου και το να μπορώ να συμμετέχω το οφείλω και στο χορηγό μου την Arla PROTEIN. Στόχος μου είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου μεγάλης απόστασης”. 

Αλέξανδρος Παπανδρέου / φωτο Δημήτρης Τοσίδης

Ατομικό ρεκόρ πέτυχε και ο γνωστός σεφ και μαραθωνοδρόμος Αλέξανδρος Παπανδρέου με 3.32.40. 

Αλλά η μεγαλύτερη νίκη ήταν η πολυπληθής ομάδα που έφτασε τους 194 συμμετέχοντες και η καθολική αποδοχή από τους χιλιάδες θεατές και δρομείς που αναγνωρίζουν το προϊόν ως το ιδανικό για να τους προσφέρει ενδυνάμωση και έξτρα φυσική πρωτεΐνη από όρο γάλακτος, που τόσο ανάγκη έχουν όσοι κάνουν άσκηση, αθλητισμό αλλά και έχουν μια δυναμική καθημερινότητα. 

Στην τέταρτη παρουσία της Arla PROTEIN στη Θεσσαλονίκη στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της Βορείου Ελλάδος, τα αποτελέσματα δικαίωσαν όλους όσοι έχουν επενδύσει στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του τρεξίματος. 

Χιλιάδες συμμετέχοντες, θεατές και τηλεοπτικό κοινό (υπήρχε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3) απόλαυσαν ένα αθλητικό γεγονός που έχει εξελιχθεί και έχει μετατραπεί σε κοινωνική μαζική εκδήλωση με πολλάπλά οφέλη για όλους.

Στις τρεις μέρες της έκθεσης του μαραθωνίου μέσα στη ΔΕΘ πέρασαν χιλιάδες επισκέπτες και γεύτηκαν για όσους δεν το είχαν κάνει όλα τα προιόντα της Arla PROTEIN και είχαν την ευκαιρία να μάθουν λεπτομέρειες για την παρασκευή και τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν.