Η διοργάνωση Syros Run θα γίνει για δεύτερη χρονιά στην Ερμούπολη το Σάββατο 3 Ιουνίου το απόγευμα στην καινούργια αναπλασμένη παραλία και αναμένεται να συμμετέχουν πάνω από 2.000 δρομείς. Μία τεράστια διοργάνωση τρεξίματος στην άσφαλτο, η πολυπληθέστερη στις Κυκλάδες, που έχει ως μεγάλο χορηγό τη WIND.

Ο Γιώργος Τσαπρούνης Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND, της εταιρείας που έχει αγκαλιάσει το δρομικό κίνημα τα τελευταία χρόνια μιλάει για το Syros Run και για ποιο λόγο το έχουν επιλέξει και πιστεύουν τόσο πολύ στην πετυχημένη του διαδρομή.

«Το Syros Run δεν είναι ένας ακόμη αγώνας τρεξίματος. Για όλους εμάς στη WIND σημαίνει πολλά περισσότερα. Η προσπάθεια που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια να παρακινήσουμε τον κόσμο να βγει στους δρόμους και να τρέξει, να προσπαθεί κάθε μέρα για κάτι καλύτερο, βρίσκει στο Syros Run, όλα όσα πιστεύουμε. Από πέρσι που υποστηρίζουμε τον αγώνα έχει μία τεράστια συμμετοχή και φέτος θα διπλασιαστεί.
Τα νέα παιδιά που θα ξεχυθούν στους δρόμους και θα γεμίσουν την παραλία της Ερμούπολης είναι τεράστια δύναμη για όλους, γιατί μαζί τους θα χτίσουμε το μέλλον. Η συνεργασία των Syros Runners, με το Δήμο Ερμούπολης Σύρου και την Αντιπεριφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αλλά και όλη η τοπική κοινωνία που έχει αγκαλιάσει τη διοργάνωση, πιστοποιεί αυτό που λέμε εδώ και χρόνια στη WIND, ότι μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετυχούμε περισσότερα.
Είναι σημαντικό και για τον αθλητικό τουρισμό που είναι ένας πυλώνας ανάπτυξης, που τον πιστεύουμε πολύ στη WIND και για αυτό και έχουμε επενδύσει σε αγώνες τρεξίματος σε όλη την Ελλάδα. Θα έρθουν στο νησί δρομείς και συνοδοί, από όλη την Ελλάδα, με αφορμή τη διοργάνωση και αυτό σημαίνει ότι θα κινηθεί περισσότερο η τοπική οικονομία, αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι μέσω του αγώνα θα προβληθεί η Σύρος σε όλη την Ελλάδα. Κάθε θετική ενέργεια που μπορεί να έρθει να προστεθεί στην ανάπτυξη ενός τόπου, θα μας βρίσκει ανοιχτούς και συμμέτοχους.
Ειδικά όταν πρόκειται για ένα υπέροχο νησί, την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, που έχει τεράστια δυναμική και απίστευτες προοπτικές. Θα είμαστε δίπλα στο Syros Run και θα τρέχουμε και εμείς με τις απίστευτες ταχύτητες της WIND για να γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερος ο αγώνας».