Το RUN TOGETHER αποτελεί έναν ξεχωριστό αγώνα fun run, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 2 διαφορετικών διαδρομών (3 και 6χλμ) και να τρέχουν σε ζευγάρια σε 4 κατηγορίες: Άντρας/Άντρας, Άντρας/Γυναίκα, Γυναίκα/Γυναίκα, Ενήλικας/Παιδί.

RUN TOGETHER

Στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού και οι επιδόσεις αλλά οι συμμετέχοντες να τρέξουν ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, παροτρύνοντας τον κολλητό τους, το ταίρι τους, τον γονιό ή το παιδί τους, και να διασκεδάσουν τρέχοντας. Το togetherness είναι το concept που διαφοροποιεί το event σε σχέση με άλλους αγώνες και το καθιστά μοναδικό: together we run, we train, we have fun, we experience, we celebrate. Ανεξάρτητα από το δρομικό επίπεδο ή την φυσική κατάσταση, ο καθένας μπορεί να απολαύσει το τρέξιμο μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, σ’ έναν αγώνα δρόμου «φτιαγμένο» για την παρέα.

Την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 θα διεξαχθεί για πρώτη φορά ο αγώνας της Θεσσαλονίκης, εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ Helexpo. Αντίστοιχα η διοργάνωση της Αθήνας θα διεξαχθεί για 6η συνεχή χρονιά στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019.